Voor deze vaste vacatures zijn we nog op zoek naar de juiste digital marketeer

SEA specialist (Den Haag)

Voor onze opdrachtgever ANWB in Den Haag zoeken we een SEA Specialist. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de Google en Bing campagnes voor een breed portfolio aan ANWB producten en diensten. Waar je aan werkt: Je levert een substantiële bijdrage aan de online zichtbaarheid van o.a. duizenden Webwinkel artikelen, Wegenwacht producten, ANWB Creditcards, Land van ANWB, ANWB Parkeren, Elektrisch Rijden en ANWB Autoverkoopservice. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je kennis en ervaring krijgt van verschillende branches en daarmee een leuke afwisseling van SEA campagnes hebt. Je zorgt er proactief voor dat bestaande SEA campagnes verder worden uitgebreid en geoptimaliseerd. Daarnaast beheer je diverse Affiliate campagnes. Samen met onze partner (affiliate netwerk) zorg jij voor het maximale rendement uit deze campagnes

SEO specialist voor Fintech startup (Amsterdam)

Sinds 2016 staat CEO Tex Gunning aan het roer en maakt Leaseplan klaar voor de digitale wereld van morgen. Met zijn vernieuwende leiderschapsstijl zorgt hij voor ruimte om nieuwe concepten op te zetten. Om te veranderen moet je natuurlijk culturen kunnen doorbreken. Nu hebben ze voor hun snelgroeiende startup Lease Plan Digital jou nodig als SEO specialist om op internationaal niveau hun resultaten te gaan verbeteren voor platforms als Carnext.com.

Growth hacker (Amsterdam)

Growth hackers Jelle en Bart werken voor opdrachtgevers als Bols, ID&T, Sensation (internationaal o.a. Jakarta edition), Fitforfree en Dilmah thee groeien door hun growth hacking projecten in te zetten van minimaal drie maanden. Tijdens deze projecten zetten ze online campagnes op en bedenken experimenten en voeren ze uit om meer impact te kunnen maken voor de opdrachtgever. Sprints & Sneakers geloven in een onorthodoxe aanpak en werken aan projecten met een team van freelancers. Nu is het tijd om het eigen team ook te laten groeien. Hiervoor zoekt Sprints & Sneakers een handige online growth marketeer.

Content marketeer voor scale-up (Amsterdam)

Momice is opgezet door Rutger Bremer en Bram Dingemans. Zij kennen de event wereld als geen ander. Ze ontdekten dat er geen mooie en intuitieve online event communicatie middelen bestonden. Dat bracht hen op het idee om het zelf te gaan doen. Zo is Momice ontstaan. Momice werkt als een app die je niet hoeft te downloaden uit een appstore. Event managers gebruiken het voor:(mail, registratie, website, tickets, enquête en statistieken). En met succes. Veel organisaties zoals AB AMRO, Facebook en Puma zijn fervent gebruikers van de tool. Als scale-up hebben ze zichzelf bewezen. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Het team is van drie mensen uitgegroeid naar 18 collega's en groeit met jou verder. Het marketingteam wil jou aan het team toevoegen om nog meer mensen te laten weten dat Momice de beste oplossing voor ze biedt. Jouw doel is om het bedrijf nog bekender te maken in de markt met de bijbehorende goede reputatie.  

Contact:

Digital Generation
Pelikaanstraat 37
1171 DG Badhoevedorp
KVK nummer: 65373782

Mobiel: 06-10675212
Email: info@digitalgeneration.nl

WhatsApp WhatsApp chat